Πίσω

Σας καλωσορίζουμε στις Εκπαιδεύσεις του ΚΕΘΤ και σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας. Ακολουθούν οδηγίες για την είσοδο, παρακολούθηση και ολοκλήρωση του σεμιναρίου που συμμετέχετε.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ

1. Εισέρχεστε στον λογαριασμό σας πατώντας ΕΙΣΟΔΟΣ  στο πάνω δεξί μέρος του ιστότοπου.

Οδηγίες Παρακολούθησης

2. Πληκτρολογείτε το email που έχετε δηλώσει κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας και τον προσωπικό σας κωδικό. Εάν έχετε ξεχάσει τον Προσωπικό σας κωδικό πατήστε «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;» και ακολουθήστε τη διαδικασία ανάκτησης.

Οδηγίες Παρακολούθησης

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν εισάγετε λάθος στοιχεία σύνδεσης (προσωπικό κωδικό ή διεύθυνση email) πάνω από 5 φορές, ο λογαριασμός σας, για λόγους ασφαλείας, θα κλειδωθεί για 1 ώρα. Προσπαθήστε να συνδεθείτε ξανά μετά από 1 ώρα.

3. Σε περίπτωση αποτυχημένης εισόδου, ελέγξτε ότι τα στοιχεία σύνδεσης είναι σωστά και φροντίστε να μην υπάρχουν κενά πριν ή μετά τη Διεύθυνση email ή τον Κωδικό χρήστη.

 

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Είναι απαραίτητο να εισάγετε το όνομα και το επίθετό σας στο λογαριασμό σας γιατί το ΟΝΟΜΑ και ΕΠΙΘΕΤΟ εμφανίζεται αυτόματα στη βεβαίωση παρακολούθησης.

Για να ρυθμίσετε το λογαριασμό σας:

1. Αφού έχετε ήδη συνδεθεί στο λογαριασμό σας, πατήστε Λογαριασμός στο πάνω δεξί μέρος του ιστότοπου.
Οδηγίες Παρακολούθησης

2. Στον λογαριασμό σας πατήστε «Ρυθμίσεις», «Γενικά» και συμπληρώστε (α) το Όνομα (β) το Επίθετο και (γ) το Όνομα χρήστη. Στο Όνομα χρήστη συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας όπως αυτό θέλετε να φαίνεται στη βεβαίωση παρακολούθησης.
 Πατήστε ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ για να αποθηκευτούν τα στοιχεία σας.

Οδηγίες Παρακολούθησης

3. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου (διαβάστε την παράγραφο ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ) πατήστε «Βεβαιώσεις» για να λάβετε τη βεβαίωση παρακολούθησης.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

1. Επιλέξτε το webinar που έχετε αγοράσει πατώντας εδώ.

2. Κάντε κλικ στο πεδίο «Περιεχόμενο» ώστε να εμφανιστούν οι ενότητες του σεμιναρίου, και ακολουθείστε τις ενότητες με τη σειρά ανοίγοντας τη μία ενότητα μετά την άλλη.

Οδηγίες Παρακολούθησης

3. Στα webinars όπου η παρακολούθηση είναι ζωντανή θα βρείτε το σύνδεσμο παρακολούθησης στο zoom και το meeting ID του σεμιναρίου στη σχετική ενότητα.

Οδηγίες Παρακολούθησης

4. Στην ίδια ενότητα θα βρείτε και το υλικό του σεμιναρίου το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε online ή να το κατεβάσετε πατώντας στο σχετικό κουμπί.

Οδηγίες Παρακολούθησης

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

1. Η ολοκλήρωση του σεμιναρίου είναι απαραίτητη για τη λήψη της Βεβαίωσης Συμμετοχής, η οποία εκδίδεται αυτόματα μετά την «Ολοκλήρωση».

2. Για να ολοκληρώσετε το σεμινάριο θα πρέπει να ολοκληρώσετε κάθε μία από τις επιμέρους ενότητες.

3. Κάποια σεμινάρια επιτρέπουν την ολοκλήρωση του σεμιναρίου χωρίς την ολοκλήρωση των επιμέρους ενοτήτων.

4. Στα Webinars μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δεν έχετε πρόσβαση στις επιμέρους ενότητες και στο υλικό του σεμιναρίου γιατί το υλικό το έχετε ήδη κατεβάσει και η εκπαιδευτική διαδικασία έχει ολοκληρωθεί με τη ζωντανή συμμετοχή σας.

5. Σε όλα τα άλλα σεμινάρια, ο χρόνος πρόσβασης στο περιεχόμενο του σεμιναρίου αναφέρεται στο πεδίο «Περιγραφή», του σεμιναρίου.

6. Για να ολοκληρώσετε το σεμινάριο πατήστε το κουμπί «Ολοκλήρωση», το οποίο εμφανίζεται πάνω δεξιά όταν βρίσκεστε στις ενότητες του σεμιναρίου, και στην αρχική σελίδα του εκάστοτε σεμιναρίου.

Οδηγίες Παρακολούθησης

 

You cannot copy content of this page