Πίσω

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Ναι, η παρακολούθηση οποιασδήποτε εκπαίδευσης, ακόμα και των ελεύθερων (δωρεάν) σεμιναρίων, προϋποθέτει εγγραφή-δημιουργία λογαριασμού. Η εγγραφή είναι δωρεάν και σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα ελεύθερα σεμινάρια και τη δυνατότητα αγοράς οποιουδήποτε είδους εκπαίδευσης στη συνέχεια.

Με την εγγραφή σας, το email σας αυτόματα καταχωρείται στη λίστα αποδεκτών του ενημερωτικού μας δελτίου. Εάν δεν έχετε κάνει εγγραφή και θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις συμπληρώστε το email σας στο πεδίο "Εγγραφή στο Newsletter".

Μπορείτε να πληρώσετε με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή μέσω PayPal. Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση δεν υποστηρίζεται.

Για τα webinars και εκπαιδεύσεις δια ζώσης: Για ακυρώσεις 20 ημέρες πριν της ημερομηνίας διεξαγωγής επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό συμμετοχής. Για ακυρώσεις μέχρι και 5 ημέρες πριν το webinar επιστρέφεται το 50% του ποσού συμμετοχής. Για ακυρώσεις σε διάστημα μικρότερο των 5 ημερών η συμμετοχή δεν επιστρέφεται.

Για τα ασύγχρονα σεμινάρια: Δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων μετά την αγορά.

Για τις εποπτείες: Σε περίπτωση ακύρωσης της εποπτείας 24 ώρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού παρέχεται η δυνατότητα αναπλήρωσης (1 αναπλήρωση μόνο). Σε κάθε άλλη περίπτωση ακύρωσης δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων.

Συμπληρώνετε τον κωδικό του κουπονιού στο αντίστοιχο πεδίο κατά την πληρωμή. Τα εκπτωτικά κουπόνια είναι προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται.

Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές γίνονται είτε μέσω της ειδικής εφαρμογής της τράπεζας Πειραιώς για online συναλλαγές είτε μέσω PayPal, και πληρούνται οι προδιαγραφές ασφαλείας αυτών των εφαρμογών. Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές πραγματοποιούνται με αποκλειστική ευθύνη του πελάτη. Το ΚΕΘΤ δεν ευθύνεται για ανεπιτυχείς συναλλαγές ή για επιπλέον χρεώσεις στον λογαριασμό του πελάτη κατά τη συναλλαγή. Στον ιστότοπο seminars.travlismos.gr δεν αποθηκεύεται κανενός είδους δεδομένο που αφορά στις κάρτες και την τραπεζική συναλλαγή.

Τα ραντεβού των εποπτειών πραγματοποιούνται τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες που αναγράφονται στην περιγραφή της εποπτείας για την οποία εγγράφεστε. Μετά την πληρωμή επικοινωνείτε με τη γραμματεία του ΚΕΘΤ στο τηλέφωνο 210-6916094 για να ορίσετε το ραντεβού σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ

Τα σεμινάρια μπορούν να παρακολουθηθούν από οποιονδήποτε ανεξάρτητα από το επίπεδο της εμπειρίας του ή της κλινικής εξειδίκευσης. Ωστόσο κάποια σεμινάρια είναι αρκετά εξειδικευμένα και κάποια άλλα εισαγωγικά. Από την περιγραφή του σεμιναρίου μπορείτε να καταλάβετε το επίπεδο στο οποίο θα κινηθεί το σεμινάριο. Όλοι ωφελούνται από μια εκπαίδευση και ο καθένας παίρνει όλα όσα είναι έτοιμος να πάρει και προχωρεί τη γνώση του και την κλινική του πράξη στο βαθμό που επιθυμεί.

Η συνεδρία στις εποπτείες προσαρμόζεται απολύτως στις προσδοκίες και το επίπεδο κλινικής κατάρτισης του εποπτευόμενου.

Ναι. Στη βεβαίωση περιγράφονται οι ώρες παρακολούθησης, το περιεχόμενο του σεμιναρίου και το μαθησιακό αποτέλεσμα.

Οι εκπαιδευτικοί κύκλοι συνδυάζουν εποπτείες και σεμινάρια (σύγχρονα και ασύγχρονα) προκειμένου να δώσουν μία ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία και να φέρουν τον εκπαιδευόμενο πιο κοντά στην κλινική εξειδίκευση στις διαταραχές ροής της ομιλίας. Οι εκπαιδευτικοί κύκλοι ξεκινούν κάθε Σεπτέμβριο και έχουν διάρκεια συνήθως μιας ακαδημαϊκής χρονιάς. Ο συνδυασμός ασύγχρονων και σύγχρονων εκπαιδεύσεων στους εκπαιδευτικούς κύκλους δίνουν ένα ευέλικτο σχήμα και κάνουν την παρακολούθηση εφικτή ακόμα και για τον λογοθεραπευτή με περιορισμένοι χρόνο. Δίνουν επίσης τη δυνατότητα συγκεκριμένης στόχευσης στην εκπαίδευση (για παράδειγμα προσχολική ηλικία ή ενήλικοι).

Βεβαίως, και αυτός είναι ο αποδοτικότερος τρόπος εκπαίδευσης. Άλλωστε κάποια από τα ασύγχρονα σεμινάρια συμπεριλαμβάνουν ατομικές εποπτείες σαν προϋπόθεση ολοκλήρωσής τους.

Ναι, οι ώρες παρακολούθησης μπορούν να συνυπολογιστούν στις ώρες συνεχιζόμενης εκπαίδευσης για τη διατήρηση ή απόκτηση του τίτλου European Fuency Specialist (EFS).

Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε άλλη ερώτηση;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

    You cannot copy content of this page