Πίσω

Δημόσια Ομιλία

Η εκδήλωση δεν είναι πλέον διαθέσιμη

Δημόσια Ομιλία με θέμα “Μάθε από τους Ειδικούς”

Η ομιλία σε πολυπληθές ακροατήριο είναι πρόκληση για πολλά πρόσωπα που τραυλίζουν. Η σταδιακή και επαναλαμβανόμενη έκθεση σε περιστάσεις δημόσιας ομιλίας μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του φόβου και αύξηση της αυτοπεποίθησης. Δίνει την ευκαιρία στα πρόσωπα που τραυλίζουν να εκτεθούν σε διάφορους επικοινωνιακούς ρόλους, όπως αυτός του ομιλητή, του απαντητή, του σχολιαστή και να εξασκήσουν επικοινωνιακές δεξιότητες. Η θεραπευτική διαχείριση ατομικών παραγόντων όπως οι αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα που εγείρει η δημόσια ομιλία αλλά και η εξάσκηση στην επικοινωνιακή διαχείριση της ομιλίας είναι πιθανά επιπρόσθετα οφέλη.

Το ΚΕΘΤ διοργανώνει την ευκαιρία Δημόσιας Ομιλίας σε ένα πολυπληθές αλλά ασφαλές ακροατήριο για τους ενηλίκους και εφήβους που τραυλίζουν που παρακολουθούν θεραπευτικά προγράμματα στο ΚΕΘΤ.

Παρασκευή 1 Μαρτίου, 2024. Ώρες: 18.00-20.00
Διαδικτυακά μέσω zoom

Ποιους Αφορά

Συμμετέχουν, ενήλικοι και έφηβοι που τραυλίζουν που παρακολουθούν θεραπευτικά προγράμματα στο ΚΕΘΤ και οι καλεσμένοι τους. Κάθε ένας δημόσιος ομιλητής καλείται να μιλήσει για 10 λεπτά για ιδιαίτερες εμπειρίες στη ζωή του που σχετίζονται με τον τραυλισμό, και να απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.
Γονείς παιδιών και εφήβων με τραυλισμό που έχουν παρακολουθήσει προγράμματα θεραπείας στο ΚΕΘΤ και φοιτητές λογοθεραπείας συμμετέχουν σαν ακροατές.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Σαν ΟΜΙΛΗΤΗΣ: συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ ή επικοινωνήστε με τον θεραπευτή σας.

Σαν προσκεκλημένος ΑΚΡΟΑΤΗΣ: δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ (Η συνάντηση είναι ανοιχτή μόνο σε πελάτες του ΚΕΘΤ και τους προσκεκλημένους τους).

Με τη δήλωση συμμετοχής οι συμμετέχοντες αποδέχονται τους όρους συμμετοχής.

Σας περιμένουμε!

Έναρξη

18:00

1 Μαρτίου, 2024

Λήξη

20:00

1 Μαρτίου, 2024

Τοποθεσία

zoom

You cannot copy content of this page